Skövde IBF F07/09 F15

Referat

Referat: IBK Lockerud Mariestad F09/10 - Skövde IBF F07/0...

Seriepremiär bara det är nervigt svårt att veta hur man står sig mot nya lag i årets serie.

Första perioden vi får inte till något vidare spel men å andra sida så skapar inte Skövde något heller. Det tar lite för lång tid med bollen och när vi väl skapar något framåt så blir vi för omständiga. Det blir en mållös första period som inte går till historien som vår bästa.

Andra perioden börjar det att likna något och våra chanser blir bättre och bättre ju längre perioden lider. Vårt första mål är ett slumpmål skott långt utifrån som slinker in mellan benen på deras målvakt, så klyschan att skjuter man inte så blir det inga mål stämmer väldigt bra in här. Vi gör även 2-0 efter några minuter efter vårt första så nu väntar man på att det ska lossna. Fast Skövde gör 2-1 ifrån egentligen ingenting med 24 sekunder kvar av andra. Känns onödigt att släppa in det.

Tredje perioden där börjar Skövde bäst och skapar några halvchanser som kunde gett utdelning. Vi gör 3-1 efter 4.33 dom resterande 15 minutrarna är helt och hållet våra och tjejerna skapar otroligt många chanser och bollarna rullar inbakad deras målvakt. Tjejerna vinner sista perioden ned hela 7-0 och matchen med klara 9-1. En skön seriepremiär menndags redan på Söndag då tuffa Fristad väntar på bortaplan